Missa inget, skriv upp dig för vårt nyhetsbrev!

Vill du hänga med vad som händer på Kattilakoski och få information om våra event och planer?
Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev som kommer ut ungefär varannan månad.

Kattilakoskis nyhetsbrev:

* indicates required

Intuit Mailchimp

Nyhetsbrev september 2024

Ett nyhetsbrev värt att läsa – massor på gång i höst!

Ett nyhetsbrev värt att läsa – massor på gång!

Pizzaugn - Hockey på storskärm - Höstlov - Bastu - Vinprovning - Julbord

Julborden drar igång 24 november och därefter har vi utökade öppettider fram till jul.

Händer på Kattilakoski


Pizzaugn

Vi laddar för vår första vinter och för att hålla värmen installerar vi i skrivande stund en vedeldad pizzaugn. Snart kan vi erbjuda nybakt bröd, vedeldade rätter och såklart supergoda pizzor.


Hockey på storbildsskärm

Vi visar några av Luleå hockeys matcher på storbildsskärm och hoppas att ni vill komma för heja och äta och dricka gott under tiden. Skriv upp 26 oktober (HV71) och 26 november (Skellefteå AIK) i kalendern.


Höstlov

Under Höstlovet (vecka 44) planerar vi att ha extra öppet men evenemang som passar hela familjen, vi återkommer med mer info närmare.


Bastu

Vi jobbar för att få ordning på vår bastu för att kunna erbjuda lite värme när det blir kallare ute. Vi återkommer med planer kring detta. Men är ni intresserade av att hyra den privat är ni välkomna att mejla oss på hej@kattila.se


Kommande evenemang på Kattila


Vinprovning med mat, lördag 21 september

Kom och njut av de vackra höstfärgerna, mat, dryck och gemenskap på Kattilakoski.


På lördag (21 sep) öppnar vår sommelier Henrik upp några av vinlistans dolda skatter som vi säljer på halvglas.


Han kommer att berätta om vinerna som serveras med en väl avvägd meny där ni bestämmer hur många rätter ni vill äta och vilka viner ni vill prova. Självklart finns det bra alkoholfria alternativ.


21 september 17.30 - boka på kattila.se

Mat från 495 kr för 5 små rätter till 9 små rätter för 745 kr

Halvglas vin från 60 kr till 120 kr


Kanelbullens dag, fredag 4 oktober

Vi firar Kanelbullens dag med att baka massa goda bullar både för att äta hos oss eller ta med. Vi har extra öppet för lunch i kanelbullens ära, utöver bullar så serverar vi pannkakor, hamburgare och rökt fläsksida.


Vi erbjuder även bullar för avhämtning från 09:00. 1 bulle 40 kr, 5 bullar 150 kr och 10 bullar 250 kr. Boka dina bullar genom att mejla hej@kattila.se med namn, antal bullar och när ni vill hämta.


Julbord på Kattilakoski

Vi på Kattilakoski bjuder in till ett ovanligt Julbord med fantastiska lokala råvaror och härlig inspiration från Australiens jultraditioner.


Vi vill skapa ett julbord för alla smaker, säkerställa hög kvalitet och minimalt svinn av våra fina lokala råvaror och därför så väljer vi att skippa buffén och istället ha flera olika serveringar att välja på så ni kan välja det som passar er.


Boka bord på kattila.se


All-you-can-eat – 695 kr per person

För er som vill smaka på allt som köket har att bjuda på och få mer av det ni vill.

Detta alternativ måste väljas för hela sällskapet. Barn 12 till 15 år 195 kr, 6 till 11 år 95 kr, barn under 6 år gratis.


Kockens val – 495 kr

En härlig måltid med kocken Taz favoriter.


Små julrätter – 295 kr

Ett litet urval av vår julmat för dig som inte är jättehungrig.

Barnens julrätter – 195 kr (för barn under 15 år)


Öppettider för julbord

Söndag 24 november – 11 till 16


Lördag 30 november – 11 till 21 (Nästan fullbokat)
Söndag 1 december –  11 till 16 (Jul-brunch)


Onsdag 4 december – 11 till 21
Torsdag 5 december – 16 till 21
Lördag 7 december – 11 till 21 (Nästan fullbokat)
Söndag 8 december –  11 till 16


Onsdag 11 december – 11 till 21
Torsdag 12 december – 16 till 21
Lördag 14 december – 11 till 21
Söndag 15 december –  11 till 16


Onsdag 18 december – 11 till 21
Torsdag 19 december – 16 till 21
Lördag 21 december – 11 till 21
Söndag 22 december –  11 till 16


Välkomna! Vi älskar att få välkomna er till oss under hela året.

/Taz och Henrik

Taz och Henrik

Hitta Kattilakoski

Tips! Följ oss på instagram för senaste nytt

Foto i nyhetsbrevet: Kalle Pekkari och Erik Wernerlich